Tip: Príbehy na Instagrame môžu byť aj súkromné

Príbehy poznáme na Instagrame už dlhší čas. Môžete pomocou nich zdieľať rôzne fotografie alebo videá, ktoré automaticky po 24 hodinách od pridania zmiznú.

Príspevky doteraz mohol vidieť každý, kto sa nachádza vo vašom zozname sledovateľov. Teraz už publikum príbehov môžete obmedziť. Nová funkcia sa volá Blízki priatelia.

Ponúka možnosť zdieľať príbehy len s určitou skupinou ľudí, ktorú si pridáte do osobitného zoznamu. Ostatní používatelia príspevok neuvidia. V príbehoch tak môžete zverejniť viac vecí zo súkromia aj osobnejšie momenty, ktoré chcete ukázať iba blízkym ľuďom.

Používateľov si do zoznamu blízkych priateľov pridáte vo svojom profile. Možnosť nájdete v bočnej ponuke. Súkromné zdieľanie je na obrazovke príbehu označená zeleným kruhom s bielou hviezdou.

Zdroj: Instagram

Prečítajte si úplnú verziu článku s fotogalériami, videami a ďalším obsahom na Fony.sk (pri zobrazení úplnej verzie budú účtované využité dáta)

S našim najobľúbenejším dátovým balíkom GIGA s obnovou získate až 1 GB dát len za 2€ / 30 dní. Stačí poslať SMS v tvare: GIGA na číslo 950.

Ak dátový balík nebudete potrebovať, pošlite SMS v tvare: GIGA STOP na číslo 950.